Over Natuurlijk Biologisch Vlees

Biologisch, gezond en diervriendelijk

Natuurlijk Biologisch Vlees wil altijd gezond en diervriendelijk vlees leveren. Om dit te bevorderen zoeken we altijd naar opties om het product te verbeteren. Bij ons hebben de koeien nog gewoon hun hoorns en houden de biggen hun staarten.

Ook zijn de dieren van Natuurlijk Biologisch Vlees met 100% biologisch voer gevoed. Dit houdt in dat er geen pesticiden en andere bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt bij de teelt van het voer. Zo behouden wij de natuurlijke levensomstandigheden van het vee en bevorderen we de langzame en eerlijke groei.

Ontstaan Natuurlijk Biologisch Vlees

In 1987 in de coöperatie Bon Vivant opgericht, deze organisatie van veehouders is ontstaan door een gezamenlijke visie op een diervriendelijkere manier van het houden van vee. Hieruit is later Natuurlijk Biologisch Vlees ontstaan.

Sinds die tijd sluiten er steeds meer slagers aan bij Natuurlijk Biologisch Vlees die allen dezelfde visie delen: gezond, diervriendelijk en biologisch vlees van Nederlandse bodem. Tegenwoordig zijn er diverse slagerijen aangesloten die het biologische vlees verkopen. Bent u opzoek naar de dichtstbijzijnde? Kijk dan even bij onze verkooppunten.

Meer weten? Neem contact met ons op

Contact